Ghostbusters.org

 
 
 
Ghostbusters.net - Your Guide To Ghostbusters Welcome to Ghostbusters.net!
Register | Login
Ghostbusters Ghostbusters II Real Ghostbusters Extreme Ghostbusters
 Home > Message Boards > Site Suggestions > Topic
Subscribe To Thread
Author A bug in the Reply/Post new process.
back
Moderator



Joined: Jul 15, 2001
Posted: Jun 04, 2003 10:24 AM

In adding a texted link to a prior reply message my entire signature was erased and placed at the end of my message. whats with that? re-editing my profile with ever new reply or topic would suck. anyone else having similar problems?
im gone.

_____________

Hit The Lights & Roll!
ECTO-135 A Site Dedicated to the Notorious Ectomobile or visit The Ectoplasmic Archive, the sister site of ECTO-135
   Email back  Visit back's Homepage  Add back To ICQ List  AIM back  Send back A Yahoo IM  Get back's MSN ID   Edit 's Post  
castewar
Moderator


Joined: Jul 14, 2001
Posted: Jun 06, 2003 5:56 PM

Did you close the link properly? In the past, when I forget the " at the end of the opening of the tag, bad, strange things happen. It's not affecting your tag in the system, probably just in that one post.

_____________

Ghosthead Gathering 2003
2003/04 Convention Map (aside from GHG 2003, above)
www.protoncharging.com
   Email castewar  Visit castewar's Homepage  Add castewar To ICQ List  Get castewar's MSN ID   Edit 's Post  
back
Moderator


Joined: Jul 15, 2001
Posted: Jun 07, 2003 10:25 AM

for sure dude, its a constant deal. even on my buds systems.
im gone.

_____________

Hit The Lights & Roll!
ECTO-135 A Site Dedicated to the Notorious Ectomobile or visit The Ectoplasmic Archive, the sister site of ECTO-135
   Email back  Visit back's Homepage  Add back To ICQ List  AIM back  Send back A Yahoo IM  Get back's MSN ID   Edit 's Post  
Subscribe To Thread
User Info
7,880 Users
0 Users Online
member rules - about - privacy policy - copyright - ghostbusters links